Manchester City forbereder et bud på Arsenals chilenske offensivspiller, Alexis Sanchez.

STOKE ON TRENT, ENGLAND – MAY 13: Alexis Sanchez of Arsenal celebrates scoring his sides third goal during the Premier League match between Stoke City and Arsenal at Bet365 Stadium on May 13, 2017 in Stoke on Trent, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Manchester City prøver nu endelig at gøre noget ved den interesse, de har udvist for Alexis Sanchez.

De vil nemlig sende et bud af sted til London. Imidlertid spekuleres der mere og mere tid over, om Alexis er fortid hos Arsenal, da han ikke kan blive enig med klubben om en forlængelse af sin kontrakt.

Den 28-årige chilener har været genstand for en af denne sommers helt store transferhistorier, og både City og PSG har forsøgt at vriste ham fri af kontrakten med Arsene Wengers mandskab.

Men ifølge Telegraph vil Manchester City forsøge at teste Arsenals modståen, for man har angiveligt tænkt sig at sende et bud på £60 millioner af sted mod London, inden transfervinduet slutter.

De blå fra Manchester er angiveligt villige til at betale Alexis en ugentlig løn på £400.000 – en aftale, Arsenal ikke kan matche – som også ville betale, at han bliver den bedst betalte spiller i hele Premier League.

Sanchez selv vil gerne forlade Arsenal i denne måned, men er forberedt på, at han kan komme til at spille sin kontrakt helt ud. En kontrakt, der udløber i juni 2018.

[yop_poll id=”7″]