Her til aften blev der taget hul på den første af to semifinaler mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Det var hjemmeholdet, der hjemme på Santiago Bernabeu kunne skyde sig selv meget tæt på finalen.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Det var en kamp, som blev åbnet i et højt tempo, og efter bare seks minutters spil fik Carvajal snøvlet sig op gennem højrekanten og fik slået et indlæg ind mod Karim Benzema, der dog manglede det sidste held for at kunne få den over stregen.

Tre minutter efter lykkedes det dog for hjemmeholdet at få hul på bylden. Endnu engang var det Dani Carvajal, der brillerede på højrefløjen og efter et “rebound” kunne Casemiro sende endnu et indlæg ind, der ramte Cristiano Ronaldo på pandebrasken. Dermed kunne Real bringe sig foran med 1-0 mod ærkerivalerne og tættere i håbet om en plads i Champions League-finalen.

Resten af halvlegen foregik stadig med markant pres fra Real Madrid, og Atletico Madrid vil være skuffede over deres manglende offensive kvaliteter i denne halvleg.

Enkelte store chancer blev brændt af franske Karim Benzema i front, der ikke havde heldet med sig denne tirsdag i Madrid.

I anden halvleg blev der åbnet lidt mere op, for Atletico Madrid skulle jo helst bruge et mål, for at være bedre stillede til returkampen.

Det hele bølgede meget frem og tilbage, med enkelte store chancer til begge hold.

20 minutter før tid lykkedes det dog portugisiske Cristiano Ronaldo at slukke al håb for gæsterne, da han med et skud uden for feltet snød slovenieren Jan Oblak i buret.

I resten af kampen pressede Atlético mere og mere på, men bolden ville bare ikke forbi Keylor Navas.

Cristiano moste Atlético, og fire minutter lukkede han fuldstændigt kampen og også kampen i næste uge med et hattrick. Med en flot, flot assist fra Lucas Vasquez sendte han det bagover til Ronaldo, der uden problemer kunne øge Los Blancosføring til hele 3-0.

Det blev også slutresultatet, og dermed er Real Madrid så godt som videre i Champions League-finalen, der spilles den 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff.