Claudio Ranieri har afsløret ordene, som han sagde til Jamie Vardy i søndagens Premier League-opgør mellem Sunderland og Leicester. 

Claudio Ranieri er her fotograferet under gårsdagen opgør mod Sunderland A.F.C. Ranieri overtog Leicester i sommers, og nu ser meget altså ud til, at italieneren kan hive det første engelske mesterskab hjem til Leicester. Foto: Michael Regan/Getty Images

Claudio Ranieri er her fotograferet under gårsdagen opgør mod Sunderland A.F.C.
Ranieri overtog Leicester i sommers, og nu ser meget altså ud til, at italieneren kan hive det første engelske mesterskab hjem til Leicester.
Foto: Michael Regan/Getty Images

Den engelske landsholdsspiller scorede i anden halvleg to mål, som sikrede Leicester en sejr på 2-0, og de er nu meget tæt på klubbens første mesterskab.

Foxes havde ikke vist særlig gode takter, da man gik til pause med stillingen 0-0 mod nedrykningstruede Sunderland. Ranieri har afsløret, at han sagde til Vardy, som ikke havde scoret i seks kampe, at hans træner og hans holdkammerater havde brug for et mål fra ham.

Den italienske træner udtaler på et pressemøde:

“Jeg sagde til Jamie i pausen, at jeg havde brug for ham, hans holdkammerat havde brug for ham. Vi havde brug for at han scorede et mål, og det gjorde han. Jamie har ikke scoret i et stykke tid, men han har leveret glimrende oplæg til sine holdkammerater, men angribere vil naturligvis altid score mål, så han er meget glad nu, og det samme er jeg.”

Ranieri konstanterede – som han har gjort det hele sæsonen – at intet er afgjort endnu, og at hans hold stadig har lang vej foran sig i forhold til at sikre sig mesterskabet:

“Hver gang jeg taler til dem (truppen, red.), så drejer det sig altid om den næste kamp. Jeg vil ikke tale om andet end den næste kamp.”

Læs også: Neymars kontrakt afsløret – se hvad Ballon d’Or titel vil indbringe