Bayern München har gang i noget af en sæson. De fører Bundesligaen i stor stil og er stadig med i landets pokalturneringen. Det eneste minus er faktisk holdets utilstrækkelig præstation i verdens bedste klubturnering, Champions League. 

AF KRISTIAN PARIS 

Kingsley Coman har indrømmet at han har været interesseret i et skifte til Premier League og Man City efter han netop har bundet sig permanent til den tyske storgigant Bayern München.

Den franske kant- og angrebsspiller har været på udlån i det sydtyske fra Serie A mestrerne Juventus de sidste to år, men har altså lige for nyligt indvilliget i at komme permanent til Bundesliga mesterne fra FC Bayern München.

Coman kom faktisk til klubben under den daværende manager Pep Guardiola, og eftersom han nu har underskrevet en langvarig kontrakt indrømmer han, at han faktisk var interesseret i at blive genforenet med sin tidligere manager i Man City.

I et interview med Telefoot.com lyder der følgende fra Coman: “Jeg tøvede ikke i min relation med Manchester City og deres manager på grund af min situtation: jeg er ung, jeg er i den bedste alder i mit liv og jeg bliver nødt til at spille regelmæssigt. Hvis ikke jeg var her, hvis ikke jeg fik det her, så ville jeg begynde at tænke på et skifte væk. ” 

 

FC Bayern Muenchen v Juventus - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg

Men jeg har talt med klubbens præsident, og han har slået klubbens vision og nuværende projekt fast. Alting blev redt ud, og det var rigtig godt. ” 

Men fast har Man City adskillige gange været sat i forbindelse med den unge franskmand på det seneste. Udfordrerne til dem var naturligvis spillerens egen klub Juventus og spillerens nuværende arbejdsgiver, Bayern München.

Selvom Coman faktisk ikke helt har været med i planerne på Allianz Arena under den nye manager Carlo Ancelotti, hvor han kun har optrådt en snes gange, insisterer landsholdsspilleren på, at han er tilfreds og glad i det sydtyske.

Dog udelukker angriberen ikke et skifte væk fra klubben i den nærmeste fremtid. Noget, der måske kan sætte gang i nye rygter om spillerens fremtid.