Kingsley Coman har afsløret, at han overbeviste den 22-årige Presnel Kimpembe om at afvise et tilbud fra Liverpool, der angiveligt bød 30 millioner pund på forsvarsspilleren. Coman mener i stedet, han bør sigte efter at blive kaptajn for Paris Saint-Germain.

 (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern )

I et interview med Telefoot, udtaler FC Bayern Münchens kantspiller, at han fortalte holdkammeraten på Frankrigs U21-landshold, at han burde tilbringe hele sin karriere i den franske hovedstad på trods af tilbud fra andre klubber.

-Han er meget glad hos PSG. Jeg håber for ham, at det vil vare ved. At han en dag vil blive kaptajn og at han vil tilbringe hele hans karriere i klubben, fortalte Coman om Kimpembe.

Selvom Jürgen Klopp aldrig lavede et offentligt bud på Kimpembe, formentligt på grund af håbet om en aftale med Virgil van Dijk, var der efter sigende stor interesse fra The Reds.

Comans anbefalinger står dog i skarp kontrast til hans egen ageren. I 2014 forod han nemlig Paris på en fri transfer, så han kunne blive en del af Juventus’ mandskab. Efter blot et år i Torino, var kantspilleren på farten igen.

Han blev udlejet til FC Bayern München i en periode på to år, men den sydtyske klub valgte at gøre aftalen permanent.

-Jeg føler, jeg gjorde det rigtige, da jeg forlod PSG. Jeg tager min professionelle karriere meget alvorligt. Jeg er ikke sikker på, jeg var nået lige så langt, hvis jeg var blevet i Paris, fortæller Coman til det franske medie, Telefoot, ifølge Goal.