Juventus havde fået sin sag for, eftersom Torino-klubben var nede med 0-2 efter første opgør mod Atlético Madrid.

AF: EMIL PLOVGAARD

Cristiano Ronaldo Juventus
Cristiano Ronaldo jubler efter scoringen til 1-0. Foto: Tullio M. Puglia/Getty Images

Hvis drømmene om en Champions League-kvartfinale skulle blive til virkelighed for Massimiliano Allegris tropper, krævede det som minimum en sejr på et par mål.

I mellemtiden måtte gæsterne fra den spanske hovedstad heller ikke lave mål, hvis regnestykket skulle se overskueligt ud for Bianconeri.

Allerede efter fire minutters spil, var der drama på færde. Giorgio Chiellini steg til vejrs og sendte læderkuglen ind i netmaskerne, men målet blev annulleret.

Efter 27 minutters spil blev håbet for alvor vakt i live på Allianz Stadium i Torino. Ingen andre end Cristiano Ronaldo bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Det var også stillingen, da de to mandskaber gik til pause.

Gæsterne fra Atlético Madrid blev sat under gevaldigt pres i starten af anden halvleg. Et pres, som holdet ikke kunne håndtere.

Cristiano Ronaldo gjorde kunsten efter fra første halvleg. Med et hovedstød udplacerede han således Jan Oblak i Atlético Madrid-målet, der ingen chance havde for at redde forsøget. 2-0.

Alt at tabe for Atlético

Dermed stod det altså fuldstændig lige i Torino – men det var som om, at det kun kunne gå galt for det gæstende mandskab.

Det voldsomme pres fortsatte i de efterfølgende minutter, og på et tidspunkt kammede det også over. De to tidligere holdkammerater, Giorgio Chiellini og Alvaro Morata, kom op at toppes i en mindre batalje.

Få sekunder efter var alting dog glemt, blandt andet takket være et køligt overblik fra Björn Kuipers.

Juventus’ Moise Kean blev den store helt fredag aften med to mål mod Udinese, men han brændte på det skammeligste en gigantisk chance i det 82. minut.

Blot to minutter efter foretog Federico Bernardeschi et fantastisk løb – og det kunne Angel Correa ikke stoppe på lovlig vis.

Björn Kuipers pegede, efter lidt tøven, på straffesparkspletten, og nu var det igen op til Cristiano Ronaldo at sørge for Juventus’ skæbne.

Den portugisiske superstjerne var sikkerheden selv fra 11-meter-pletten, og så sprang Jan Oblak også til den forkerte side. Et sublimt hattrick af den tidligere Real Madrid-stjerne.

Med sejren på 3-0 er Juventus videre med en sammenlagt sejr på 3-2.