Chelsea-træneren Antonio Conte afslører, at det er hans stab og hans egen filosofi, som er grunden til at Chelsea er så stærke for tiden.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea har fået en kæmpe optur i denne sæson, efter at Antonio Conte overtog. Conte har fået Chelsea igang igen, og nu ligger de på førstepladsen i Premier League, halvvejs igennem sæsonen.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Chelsea har vundet mange Premier League-kampe i træk, og det kunne godt fortsætte igennem vinteren, fordi Chelsea er så godt organiseret, så de bør kunne overvinde deres kommende modstandere.

Chelsea skal møde Bournemouth, Stoke, Tottenham i løbet af de næste tre kampe. De to første er hjemme på Stamford Bridge, mens det så er en udekamp på White Hart Lane der venter Chelsea-mandskabet den 4. januar.

Antonio Conte udtaler følgende til Express:

“Jeg har en fungerende filosofi, og sammen med min stab så skal den fungere, og det har den også gjort indtil videre. Vi brugte den på det italienske landshold, og hos Juventus, Siena, Bari og Atalanta. Alle de steder, brugte jeg og min stab, den samme tilgang til det hele.

Vi bruger analyse og statistik til filosofien, og vi holder øje med de andre hold i ligaen, samtidig med at vi har stor fokus på træningen, og hvordan spillerne fungerer, både til træning men også til kamp.”

Læs også: Medie: Liverpool-spiller rygtes til Serie A