Af David Paris 

 Klubben fra den blå del af Manchester, Manchester City, fører lige nu Englands bedste fodboldrække, Premier League, med otte point efter 11 kampe. Nu fortæller en af forfølgerne til Pep Guardiolas Manchester City-mandskab, nemlig Chelsea-træner Antonio Conte, at det bliver meget svært at hente City igen. Han siger med andre ord, at det bliver svært at fravriste Premier League-titlen fra City.
Intet er dog umuligt og det er, som Conte, der tidligere har træner Juventus og det italienske landshold, hæfter sig ved.

Tidligere på sæsonen fik vi alle sammen vist Manchester City styrkeforhold, idet de, på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, slog sidste sæson Premier League-mestre med 1-0 – på mål af den tidligere Chelsea-spiller Kevin De Bruyne, der er vokset sig til en vaskeægte stjernespiller-status siden afskeden med London-klubben for flere år siden.

Pep Guardiola er lige nu i færd med at føre sit mandskab, Manchester til tops, så det bliver svært for de nærmeste forfølgere er følge trop. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Manchester United og Tottenham er de nærmeste forfølgere til Pep Guardiola og hans mænd, men Conte, i skrivende stund, ligger nummer fire i Premier League.

Conte fortæller selv følgende til det engelske medie Goal.com:

“Manchester City spiller rigtig godt i øjeblikket og det bliver svært at nå dem inden sæsonen er færdig. De er trods alt foran med otte point og er man det, på dette tidspunkt i sæsonen, burde man ikke smide det væk. Fortsætter i denne stime, kommer de til at øge forspringet til anden-pladsen og så bliver det lige pludselig pinligt for os.”

“Men jeg synes, at top-seks-holden i England er nødt til at bruge. Vi må ikke give op endnu, for alle mandskaber løber ind i dårlige perioder i løbet af en helt sæson, bestående af 38 kampe. Vi skal blive ved med at kæmpe, men det vil ikke blive nemt for Manchester City er stærke. “