Chelsea-træneren Conte, er helt sikker på at der nok skal ske store ting hos Chelsea, nu hvor de har en målfarlig angriber, med god opførelse og attitude. 

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-spilleren Diego Costa har været velspillende, i starten af Premier League-sæsonen. Costa har lavet 10 Premier League-scoringer, og tre assist ved siden af. Det er en kæmpe forbedring i forhold til, hvad han havde efter samme antal kampe, sidste sæson.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Det er kun Manchester City-stjernen Sergio Aguero, som har scoret samme antal mål som Diego Costa, i løbet af den nuværende Premier League-sæson.

Antonio Conte udtaler følgende om Diego Costa, til Daily Mirror:

“I starten af sæsonen, handlede alle spørgsmål om Diego Costa, om hans temperament og hans vrede. Men vi har brugt hans passion omkring fodbolden, til det rigtige, og derfor er han så god. Jeg er glad for at have ham på holdet, han viser passion, respekt og er klar på kamp.

Han er fantastisk for klubben, spillerne, og ikke mindst sig selv. Det er også skønt at tale om Diego Costa, i en positiv sammenhæng. Diego opfører sig virkelig godt, og hans attitude er blevet fantastisk. Nu er det bare vigtigt, at det bliver ved med at være sådan, så skal vi nok nå store ting, her i Chelsea.”

Costas skudpræcission inde for rammen lyder på 67%, imens lyder Agueros på 59% og Alexis Sanchez’s på 59% og Zlatan Ibrahimovic’s på 50%. Så Costa er lidt mere præcis, end de andre angribere fra Premier League-topholdene.

Læs også: Guardiola: Pedro er en dræber, på kanten af feltet