Eden Hazard (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

The Evening Standard afslører i et interview med den italienske manager, at Conte ikke ønske at smide Hazard ud på dybt vand endnu – ikke så tidligt efter hans skade. Han kommer formentligt heller ikke til at spille mod Atletico Madrid i midtugen, når truppen rejser til den spanske hovedstad for at spille på spaniernes nye stadion Wanda Metropolitano på onsdag.

-Jeg synes Eden gør fremskridt. Efter hans skade og hans operation behøver han tid, og hvis jeg tager beslutningen om at lade ham starte inde er det fordi jeg synes han er klar. Når du er på sådan et godt hold som vi har her, bliver du nødt til at forstå, at du bliver nødt til at være klar for at komme på banen og gøre en forskel, udtalte den italienske mester.

-Jeg synes ikke der er et problem. Hans genoptræning går godt. Hazard er meget vigtig for os, og vi vil gerne sikre os, at vi har ham i lang tid endnu.

The Blues er kommet over deres nederlag til Burnley i første runde af Premier League, og ligger nu nummer tre – tre point efter de to Manchester klubber, der indtager toppen af Premier League indtil videre.