Af David Paris

Chelsea-træneren Antonio Conte har beskrevet sin angriber, Alvaro Morata, som en ‘høflig ung mand’, der ville være en hver svigerfars drøm. Han ville med glæde lade sin datter gifte sig med den spanske landsholdsspiller. En beskrivelse, der ikke umiddelbart passer på en anden af Chelsea store angribere; Diego Costa.

Costa har i den seneste tid været tilbage i Spanien for at diskutere en kontrakt med sin tidligere klub, Atletico Madrid.

Costa var Chelseas topscorer sidste sæson og om ham udtaler træner Conte følgende: “Han mangler respekt. Men jeg gentager, at jeg ikke er interesseret i at snakke om fortiden. Jeg tror, at fortiden ikke er så vigtig. For enhver spiller, for en hver individuel spiller, er fortiden ligegyldig.” 

Om Morata, der er Chelseas nye darling siger Conte følgende til det engelske medie The Telegrpah:

“Jeg kan godt lide ham, fordi han er en komplet spiller, og han har også meget plads til at forbedre sig i enhver situation; taktisk, fysisk, teknisk aspekt, han er meget engageret, hans opførsel er altid fantastisk. Han er en meget høflig spiller, jeg kan godt lide dette, og så kan jeg også godt lide, at han er et godt menneske; han står altid rigtig placeret han har en meget god forståelse omkring, hvilken position, der er den bedste i boksen, når han skal modtage bolden. “

“Han er en rigtig god fyr … Det betyder, at hvis du har en datter, ville du være åben for at have denne type person, som værende kæreste med din datter – altså for at gifte sig med din datter! En rigtig god fyr, en høflig person. “