Chelsea succesmanager Antonio Conte har indrømmet, at hans egen klub, Chelsea, nødvendigvis ikke har den stærkeste klub i Premier League. Han peger på to andre klubber som dem med den stærkeste trup. 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelseas manager har i den grad opnået succes og er blevet overdæmmet med ros siden hans 3-4-3 system med Londonklubben har fejet al modstand af banen.

Ja, Conte har selvfølgelig ikke gjort det ene mand. Naturligvis er der trænere og andre ansatte bag klubben, gør et mindst lige så stort arbejde. Derudover er der selvfølgelig spillerne, der uge efter uge presset til at yde deres absolut optimale i 2x 45 min.
Det er jo trods alt dem, der skal gøre det hårde arbejde.

Derfor er det også ofte dem den meste succes falder af på – lige på nær træneren.
Hvis mand vil være den bedste må man også have den bedste trup. Det er der nok mange, der kan være enige i.

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Ifølge italieneren ovenfor er det ikke altid en selvfølge. Conte slår nemlig fast, at selvom hans egen arbejdsgiver, Chelsea, fører Premier League med hele 10 point, har de nødvendigvis ikke den bedste trup i ligaen.

Når det kommer til det, peger han på de to Manchester-klubber; United og City, som de, der har den bedste trup i verdens bedste liga.

Conte slår hele molevitten fast i et interview med The Guardian: 

“Jeg synes, at Manchester United, sammen med City, har den bedste trup i ligaen. De har et betydeligt antal fantastiske spillere med både stort potentiale, men også meget erfaring. Det kan blive et rigtigt svært slutspil – både for dem og os – når ligaen nærmer sig sin afslutning.”