Chelsea har haft en sæson, der er gået meget op og ned, og senest er det blevet til et 3-0 nederlag til Bournemouth, samt et 4-1 nederlag til Watford. Nu afslører en af Contes spillere, at spillerne bliver efterladt døde efter træning. 

Juventus forsvareren Giorgio Chiellini har afsløret, at spillerne blev efterladt helt færdige, efter hvert træningspas under Chelseas cheftræner Antonio Conte.

Conte er lige nu en meget presset mand, hvor Chelsea lige nu ligger nummer fire i Premier League, efter mand tabte to kampe i træk, til lavere stående hold.

Den 48-årige brugte tre sæsoner i Juventus, hvor han vandt Serie A i hver af de sæsoner – og her trænede han netop Chiellini i sin periode i Italien.

LONDON, ENGLAND – JANUARY 04: Antonio Conte, Manager of Chelsea looks on prior to the Premier League match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane on January 4, 2017 in London, England. (Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images)

“Det var ikke kun i kampene med Conte. Det var hele dagen, hver træning. Han er som en politisergent, fortæller Chiellini til Daily Mail.

“Vi følge noget specielt i hans atmosphere, i tre år med ham i Juventus og to år på landsholdet.”

“Når du var færdig med træning, var du død. Ikke træt – død.”

Den 33-årige fortæller dog, at spillerne er villige til at gå igennem det hele, fordi man har en enorm tro på Contes metoder.

“Du kan kun gøre det, fordi du tror på hvad han gør”

“Vi havde 40 dage i Frankrig og det var som at træde ind i en anden verden, du er 100 procent med ham.”

“Han skaber en atmosfære, alle giver alt for hinanden. Han er helt klart en af de bedste.”

Om Conte fortsætter i Chelsea, vil tiden vise, men det er allerede blevet rygtet, at man har en aftale med den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique.