Sidste kamp af den første runde i Premier League blev her til aften spillet på Stamford Bridge, i et opgør mellem Chelsea FC og West Ham United.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 15:  Antonio Conte, Manager of Chelsea celebrates the goal scored by Diego Costa of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge on August 15, 2016 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

LONDON, ENGLAND – AUGUST 15: Antonio Conte, Manager of Chelsea celebrates the goal scored by Diego Costa of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge on August 15, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det var en kamp, som blev afgjort i de døende minutter.

Pausestillingen var 0-0, og det var West Ham, som kunne være mest tilfredse med den stilling, mens Chelsea skulle til at spille noget bedre, hvis de ville tilfredsstille de fremmødte Chelsea-fans.

Som sendt fra himlen begik Antonio Valencia et klodset straffespark kort efter pausen, og så kunne Hazard sende hjemmeholdet på sejrskurs mod London-rivalerne.

Hammers gav dog ikke op så let, og spillede lige op med hjemmeholdet i store dele af kampen. Forløsningen kom da også for udeholdet, idet James Collins kunne udligne til 1-1 på et hovedstød.

Men Hammers skulle ikke stjæle point fra Blues. En vis Diego Costa sørgede for, at alle tre point blev hevet hjem i sæsonens første kamp fra et smart oplæg af Michy Batshuayi.

Sejren sender Chelsea op på en tredjeplads, men West Ham må nøjes med en 16. plads.