Af David Paris 

Chelsea-træner Antonio Conte har i et interview med det engelske medie 90min.com fortalt, at han meget gerne ser London-klubben få tilgang i form af nye spillere i januartransfervinduet, der åbner 1.januar. Han byder alle nye spillere velkomne, men fastlår samtidig, at hans egne spillere skal arbejde hårdt og dedikere alt til klubben for at få lov til at blive på deres nuværende position.

Forud for weekendens Premier League-kamp mod Everton på søndag, siger den tidligere italienske landstræner, at han har en lyst til at købe nye spillere ude fra. Han siger: “Hvis der er mulighed for, at vi kan få tilgang i førsteholdstruppen, så skal jeg være den første, der byder de nye velkommen. Det ville være en god beslutning at købe nye spillere. “

“Jeg er klar og frisk på at arbejde med nye spillere. De nye viser altid ekstra engagement og god opførsel. Det er dejligt. På samme tid kan vi måske forbedre holdet, så vi kan vinde flere kampe og blive bedre fremadrettet.” 

Conte er en selvsikker herre. Han vil gerne arbejde med nye spillere, fordi de opfører sig godt og træner hårdt fir at bevise sit værd. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

De regerende engelske mestre har netop spillet sit tættere på sæsonens første trofæ, da den nye angriber Alvaro Morata i går, onsdag, skud Chelsea til semifinalen i pokalturnering, ved navn Carabao Cup. London-klubben mødte Southampton og hen mod slutningen nettede den spanske angriber til stor jubel fra fansene.

De næste kampe for Conte og hans mænd, blandt andet danske Andreas Christensen, er som sagt mod Everton på søndag hjemme på Stamford Bridge. Herefter går turen til Manchester United og siden skal der prøves kræfter med Leicester City med danske Kasper Schmeichel på mål.