Conte har på under et år forvandlet et demoviteret, ukreativt og decideret dårligt Chelsea hold til en strålende perle, der med stor sandsynlighed vinder mesterskabet i år. Men hvor er Conte om bare en sæson mere? Læs svaret her. 

AF KRISTIAN PARIS 

Antonio Conte har endnu en gang bekræftet sit ønske om at blive i Chelsea i en sæson mere, selvom flere insider medier kæder italieneren sammen med et job i hjemlandet hos Milano-klubben Internazionale.

London klubben kan sikre sig mesterskabet i morgen aften, hvor de gæster West Bromwich på deres hjemmebane – hvis blot de formår at tage tre mål hjem, er mesterskabet hjemme. Derudover slår Conte også fast i et interview med Daily Mail, at han vil blive i Chelsea sommeren over, og dermed også næste sæson.

Conte selv har to år tilbage af sin kontrakt med stenrige Abramovich, der hentede italieneren til klubben i sommers efter en skuffende Premier League sæson med Mourinho ved roret.

Conte selv har været manager for det italienske landshold, ligesom han også har været manager for Juventus, som han selv har spillet over 300 kampe for.

 

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MIDDLESBROUGH

“Lige nu er det blot vigtigt, at vi er klar til at tage det sidste skridt og vinde mesterskabet på søndag. Så kan vi fejre sejren sammen. “

“Jeg vil blive i London sommeren over, ligesom jeg også forventer at blive her til min kontrakt udløber om to år. Derefter er der ingen, der ved, hvad der sker og et muligt comeback i Serie A er bestemt ikke umulighed. ” 

 

Som sagt, hvis Chelsea formår at hente tre point ude mod West Bromwich i morgen aften, sikrer de sig også Premier League titel nummer 6, eftersom klubben vandt deres femte for to år siden, i sæsonen 14/15.