(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Chelsea-manager, Antonio Conte, har åbnet op for snakken omkring hans planer på transfermarkedet, når transfervinduet atter åbner til januar.

Af Emil Plovgaard

Antonio Conte tog styringen i Chelsea i sommers og med hans ankomst blev det samtidig til store investeringer. Hele £125 millioner blev der brugt på spiller forud for hans debutsæson i England.

The Blues har vundet seks kampe i træk – og har derudover heller ikke lukket nogen mål ind i disse – og er altså derfor placeret på en førsteplads i ligaen.

Jagter defensive spillere på trods af den gode defensive form

Conte er efter sigende målrettet efter at hente en ny forsvarsspiller i januar på trods af deres imponerende defensive form.

Angiveligt skulle Burnleys Michael Keane, Romas Antonio Rudiger og Napolis Kalidou Koulibaly have en chance for at komme til at spille på Stamford Bridge efter transfervinduets lukning i januar.

Hvem skal så væk?

Når man kigger på mulige afgange væk fra Chelsea, så er Oscar og Cesc Fabregas blevet rygtet væk fra klubben i januar på grund af den manglende spilletid under Conte.

De to spillere har ikke startet inde i en ligakamp siden september, men den 47-årige taktiker forsikrede pressen om, at de to spillere stadig har en fremtid i Londonklubben:

Chelsea-manageren udtalte til Gazzetta dello Sport følgende:

“Rygter. Jeg vil ikke sende dem væk. De er vigtige spillere for Chelsea.”