Antonio Conte vil gøre det han kan, for at få hentet Real Madrid-angriberen Alvaro Morata til Stamford Bridge, inden transfervinduet lukker i.

Af Lasse D. Drescher

Sportwitness skriver at Antonio Conte vil gøre alt han kan, for at hente Real Madrid-spilleren Alvaro Morata til Stamford Bridge, i løbet af de resterende dage af januar-måned. For nyligt gjorde Zidane det ellers klart, at Morata ikke ville blive solgt i løbet af januar, så der kun ville være mulighed for at købe den spanske angriber til sommer.

(Photo: Getty Images)

MADRID, SPAIN – DECEMBER 10: Alvaro Morata of Real Madrid celebrates after scoring the opening goal during the La Liga match between Real Madrid CF and RC Deportivo La Coruna on December 10, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Ifølge Sportwitness vil Conte dog have handlen lukket, inden transfervinduet lukker i. Det spanske medie Marca skriver, at den egentlige grund til at Zidane vil have Morata til at blive i klubben, er i tilfælde af at “BBC” (Bale, Benzema, Cristiano) skulle ramme en længere skadesperiode.

Conte har i den seneste periode haft stor interesse, i at forstærke angrebet. Conte mener ikke at Michy Batshuayi er god nok, tyder det på, og derfor vil italieneren hente en stærkere angrebs-reserve til klubben.

Alvaro Morata skal formentlig også overveje spilletids-chancerne. Der er jo gode chancer for spilletid, hvis han spiller godt, men hvis han ikke rammer niveauet og Diego Costa fortsætter med at score mål efter mål, så kan det måske ende med at Morata endnu engang bare kommer til at være reserve, og det er jo ikke det som den 24-årige spanske angriber ønsker.

Læs også: Diego Costa-afløser fundet i Torino