Chelsea er klar til at byde 250 millioner kroner for Arsenal-stjernen og Conte skulle eftersigende have udset ham som en topklasse-wingback.

Chamberlain har været frustreret de sidste par sæsoner, fordi han meget gerne har villet spille central midtbane, men alligevel har spillet kant de fleste kampe.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Efter kun at have startet 16 Premier League kampe i sidste sæson, synes Conte, at han ville være det perfekte køb for at øge konkurrencen mellem sine nuværende wing-backs Marcos Alonso og Victor Moses og måske endda slå Moses af.

Chelsea har allerede tilføjet spillere til deres trup, med købene af Antonio Rudiger, Tiemoue Bakayko og Alvaro Morata.

Men de har også en stjerne, der er på vej væk i Diego Costa. Her har man så købt Morata som erstatning. En spiller Conte er meget glad for at få til Chelsea, da han tidligere har arbejdet med ham og givet udtryk for, at han er en stor fan.

Men om han bliver ligeså afgørende som Diego Costa var for Chelsea bliver spændende at se. En ting er sikkert, han er bedre end Costa til at indgå i spillet og han bliver bedre til at holde fast i bolden.

Conte vil rigtig gerne tilføre noget mere bredde til sin nuværende trup og derfor er han også meldt meget interesseret i Juventus’ Alex Sandro, men Juventus vil ikke sælge.

Efter salget af Nemanja Matic til United, så søger han også en ekstra central midtbanespiller. Og her skulle en lejeaftale med Bayern Munchens Renato Sanches være på tale, dog ser det ud til, at han foretrækker et skifte til AC Milan. Og senest skulle han altså være interesseret i Leicesters Danny Drinkwater.