Af David Paris 

Chelsea-træneren havde en fantastisk sæson sidste år og det bliver svært for italieneren at gøre kunsten efter. Klubikonet og anfører John Terry er væk og der er hentet nye folk ind for at gøre truppen bedre. Alt i alt, ser London-klubben, på papiret, stærkere ud i år, end inden sidste sæson og det betyder ikke så lidt.

I Premier Leagues første kamp gik det dog ikke helt forventet, man tabte nemlig 3-0 til bundholdet Burnley og næste opgave er i morgen, søndag, mod titelaspiranterne fra Tottenham.

Ifølge det engelske medie The Telegraph fortalte Chelsea-træner Conte følgende om kampen i morgen mod Tottenham Hotspurs: “Jeg kan fortælle dig, at en ting er meget vigtig for mig, nogle gange kan du vinde. Dette sker når du har forberedt dig på modstanderen. Nogle gange vinder du ikke. Dette kan også ske, selvom du har forberedt dig på modstanderens vigtigste våben. 

“Spurs begyndte at arbejde med Pochettino i for tre år siden, dette er det fjerde år, og Pochettino har haft mulighed for at arbejde i tre år med de samme spillere og har mulighed for hver sæson at forbedre sit fundament.

“Sidste sæson gjorde vi en fantastisk sæson, fordi der ikke var dette fundament eller grundlag. Vi begyndte at bygge på dette fundament og vi vandt, så det betyder, at vi bygger noget.

“Men lige nu fungerer det ikke optimalt, så vi skal forbedre os, for at udvide dette grundlag, der er nemlig kommet nye spillere til klubbne. 

“Sidste sæson vandt vi ligaen og nåede finalen i FA Cup med kun 13 faste stamspillere. Vi var heldige at ikke have skader. Hvis der kommer skader, så er vi klar til at kæmpe for at møde denne vanskelige situation, og vi skal arbejde, arbejde, arbejde for at have en god fornemmelse i maven, også i fremtiden “