Antonio Conte fortæller at han igennem hans karriere, har lært at man ikke skal tage noget for givet.

Af Lasse D. Drescher

Antonio Conte har vundet flere titler og pokaler i løbet af hans træner-karriere, men det ændrer ikke på at, Conte ikke tager noget for givet, og altid fokuserer på at man skal blive ved med at arbejde, for at den gode periode forbliver god.

(Photo by Ian Horrocks/Sunderland AFC via Getty Images)

Chelsea vandt dagens opgør mod Arsenal 3-1, og det var i manges øjne en sikker sejr til Chelsea, at bedømme ud fra kampens begivenheder.

Antonio Conte udtaler følgende til Talksport:

“Ligaen er ikke afgjort i dag, og den er ikke slut. Vi skal huske at vi skal arbejde hårdt, og spille som vi gør i alle kampe, før vi kan drømme om mesterskabet. Jeg vil ikke have at vi snubler, eller at spillerne snubler. På mit hold er der mange spillere med meget erfaring, fordi de har vundet så meget i deres karriere.

De erfarne spillere ved godt at vi på ingen måde har vundet titlen, endnu. Jeg har i min karriere lært at hvis man kæmper og fokuserer så kan man vinde meget, men hvis det glipper med fokuseringen og prioriteterne, så taber man meget lige pludselig. Jeg har oplevet begge scenarier i min træner-karriere.

Pelé: Han er verdens bedste fodboldspiller