Den italienske Chelsea-træner Antonio Conte indrømmer, at han ikke kendte N’Golo Kante før ham tiltrådte trænerrollen i London-klubben. Nu er Kante fast mand og en af Premier Leagues bedste på den defensive midtbane. 

Af David Paris 

Den italienske Chelsea-træner Antonio Conte startede sin tid i det engelsk med fire sejre på række og så var bunden lagt for London-mandskaber, der skal forsøge at række op på sidste sæsons skuffelse.

Conte, der tidligere har træner Juventus og det italienske landshold, fortæller til det engelske medie Goal, at han inden hans ankomst til England ikke kendte til spilleren N’Golo Kante.

Inden sommerferien var den franske landsholdsspiller med til at vinde det engelske mesterskab med Leicester City og i sommerens transfervindue valgte The Blues så at hente ham til Stamford Bridge.

Inden succes-sæsonen med Leicester City var der stort set ikke nogen, der kendte til Kante, men i dag regnes han som en af ligaens bedste defensive midtbanespiller.

Conte siger selv: “Kendte jeg ham, før jeg kom her? Svaret er nej. Det gør jeg dog nu. 

“Jeg synes, han er en komplet midtbanespiller, ikke kun en defensiv midtbanespiller. Jeg kan godt lide, når N’Golo gerne vil styre spillet i det system, vi spiller nu – jeg kan lide det rigtig meget faktisk. N’Golo er meget god.

“Jeg husker, før kampen mod Leicester, mange mennesker sagde, at han er en anderledes spiller i forhold til sidste år, da han spillede for dem. Men jeg sagde bare, at N’Golo spiller meget godt i øjeblikket, og vi er meget glade for at have ham her på banen til kampen.”