Chelsea vandt meget overbevisende Premier League i sidste sæson. Det var i manager Antonio Contes debut sæson, og nu håber London klubben på at kunne gentage succes – men det bliver uden unge spillere. 

AF KRISTIAN PARIS

Chelseas manager Antonio Conte siger, at hans hold har været i en form for krise forud for kampen mod Tottenham på grund af for mange skader på de forkerte positioner.

 

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-CHELSEA

Daily Mail, en britisk avis, har citeret på følgende måde: “Du bliver nødt til at beslutte om du vil vinde titlen eller udvikle unge spillere. Det er to forskellige veje at gå. ” 

The blues var uden verdensstjernens Eden Hazard i sidste uges opgør mod Tottenham, der meget knebent blev vundet med 2-1. Ligeldes var Hazards offensive legekammerat, Pedro, at finde på bænken, for senere at komme ind og levere den afgørende assists til Marcos Alonso.

Cesc Fabregas og anfører Gary Cahill var begge ude med karantæne, og efter kampen indrømmede Conte, at det bestemt var imponerende at vinde over sidste års nummer to med et så amputeret hold.

“Når du mangler fire nøglespillere, så er der altså krise.” forklarede den italienske manager efter kampen.

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-CHELSEA

“Hvis unge spillere bliver her i Chelsea og spille regelmæssigt, er spørgsmål bare om andre klubber, så som Manchester City, gør det på samme måde. Er der unge spillere, der komme fra akademiet og spiller fast? Ærligt, så ved jeg det ikke.” konkluderede chefen for de regerende Premier League mestre.

Ruben Loftus-Cheek har spillet enkelte kampe for Chelsea, men er lige nu udlejet til Crystal Palace. Ligeledes er Tammy Abraham udlejet til Swansea i den næste sæson. Abraham, der sidste sæson scorede 23 mål i 41 kampe for Bristol i the Championship.

Spillerne Ola Aina, Lucas Piazon, Kurt Zouma og Izzy Brown er også udlejet.