Chelseas italienske cheftræner Antonio Conte fortæller, at han aldrig nogensinde vil stoppe med at sige, hvad han mener – også selvom det i sidste ende kan koste ham hans nuværende job som frontfiguren i London-klubben.

Conte fortæller til det engelske medie The Telegraph, at han hellere ville arbejdsløs end at blive kaldt en urigtig og uærligt træner. Det skriver netop The Telgraph i søndagens avis. Chelseas ejer Roman Abramovich er angiveligt ikke særlig gode venner med Conte og det har fået flere medier til at skrive, at Abramovich vil have den tidligere Juventus-træner ud af Chelsea. Abramovichs chef-scout og forhandler Marina Granovskaia skulle have sagt følgende, at den tidligere Barcelona-træner Luis Enrique lige nu er tæt på at blive Chelsea nye træner og det betyder altså, at Conte skulle fyres. Intet er dog offentligt endnu. Conte siger:

“Helt sikkert, jeg er ikke en meget dipolmatisk mand. Det tror, at de fleste ved. På samme tid synes jeg selv, at jeg er en ærlig mand. Jeg er meget ærlig. Hvis folk vil have at jeg skal ændre på mig selv, så ser jeg et problem og betyder det, at jeg skal stoppe min karriere som træner for at opretholde mit rygte som ærlig, så gør jeg det.”

“Jeg gentager altså mig selv: jeg er ærlig og hader de personer, der ‘faker’. Det er for meget.”

Conte er lige nu gang med siden anden sæson i spidsen for The Blues, som Chelsea også kaldes. Sidste sæson blev det til en Premier League-titel, men indtil videre har denne sæson ikke været lige så succesfuld. Klubben er mange pointe efter førerholdet fra Manchester City og kan få det svært i første knock-out-kamp i Champions League mod Barcelona.  

(Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Conte forsikrer dog fansene om, at heldet vil vende og han siger, at han ikke fortryder nogen at de valg han har taget i denne sæson.