Af Anders Lang Jensen

Chelseas absolutte stjerne Eden Hazard er den seneste tid rygtet kraftigt mod sydligere himmelstrøg nærmere bestemt den spanske gigant Real Madrid.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Men ifølge en række engelske medier og The Mirror skriver i dag, at Chelseas manager Antonio Conte har fortalt den belgiske offensivstjerne, at han skal glemme alt om et skifte til den spanske hovedstadsklub.

Real Madrid har efter sigende gjort Hazard til den absolutte førsteprioritet under sommerens transfervindue. Et bud på svimlende £100m står kongeklubben klar med. Men selv så voldsomt et bud får ikke Chelseas ledelse til at blive bløde i knæene. Den belgiske landsholdsprofil skal blive på Stamford Bridge.

Ifølge avisen har Chelsea tilbudt Hazard en ny og i dén grad forbedret kontrakt, da den belgiske troldmand kan se frem til en ny ugeløn på £300.000. Conte siger: ”Hvis spilleren er glad, og gerne vil være en del af et godt hold med høje ambitioner, ser jeg ingen problemer. Også selvom denne klub kalder sig Real Madrid”, siger den karismatiske træner til Mirror.