Antonio Conte bakker op om sin nye angriber og mener, at han er ligeså god som Lukaku

Antonio Conte giver store roser til sin nye signing Alvaro Morata, og benægter ideen om, at han ikke er ligeså god som Romelu Lukaku.

Italieneren måtte se sig slået af Manchester United i forsøget på at hente Lukaku til klubben, hvilket skabte rygter om, at han ikke ville fortsætte i Chelsea og, at han var rasende, fordi han ikke fik sin topprioritet.

Spanieren er nu skiftet til Chelsea fra Real Madrid i en handel, der kommer til at koste Chelsea omkring 600 millioner kroner og Conte er glad for sit nyindkøb.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images)

Han sagde, citeret fra Metro: Jeg ville have ham i Juventus før jeg forlod dem. I den periode var han meget ung, men nu, med den erfaring han har fået i Juventus og Real Madrid, er han klar til at komme til Chelsea og spille for os.

“Du kender meget vel det meget dynamiske marked: Det så ud til, at Morata ville tage til United og Lukaku til Chelsea, men i stedet blev det omvendt.

“For mig er Lukaku og Morata på samme niveau, førstevalg for to fantastiske klubber som Chelsea og United.

“Han har udviklet sig meget på de tre år. Nu er han en af de bedste angribere i Europa. Han har et stort potentiale, han kan udvikle sig meget.”

Morata spillede kun 26 kampe for Real Madrid i sidste sæson i La Liga, 14 af dem var fra start, men alligevel formåede han at score 15 mål, og Chelsea-fansene håber at se ham fra start i denne sæson.