Antonio Conte vil ifølge rygterne have fat i to spillere. Den ene er en defensiv forstærkning fra Bundesligaen, imens den anden er en angriber fra Serie A.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ESPN mener at Chelsea, vil forsøge at hente Hoffenheim-profilen Niklas Süle til Premier League, og handlen skal helst allerede falde på plads i løbet af januar. Conte vil formentlig godt, have lidt flere brikker, så han kan skifte lidt engang imellem.

(Photo by Craig Mercer - CameraSport via Getty Images)

(Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Den 21-årige tysker har en højde på 1,94 cm, og høje forsvarsspillere er noget som Antonio Conte godt kan lide, ifølge Calciomercato. ESPN har endnu ikke et bud, på en mulig transfersum, som Hoffenheim kunne kræve for Niklas Süle.

Ved siden af Süle-jagten, vil Conte ifølge Calciomercato også hente den 25-årige columbianske angriber, Luis Muriel til Stamford Bridge. Luis Muriel spiller til dagligt for Sampdoria. Muriel har scoret 12 mål for Sampdoria, i hans 51 kampe.

12 mål på 51 kampe, lyder da ikke af meget for en angriber, som måske rejser til Chelsea. Dog mener Calciomercato at Muriel skal hentes ind, som en reserve. Så kommer spørgsmålet, hvad med Michy Batshuayi? Bliver han udlejet, eller vil Conte have to reserver klar, til hvis Diego Costa skulle blive skadet, eller få karantæne.

Læs også: Khedira: Vi skal til at tage os sammen!