Af David Paris 

Den italienske træner tror, at hvis Manchester City i transfermarkedet, der åbner til januar, får fat i midterforsvareren Virgil van Dijk, vil de næsten blive uovervindelige. Af den grund skal den nuværende Southampton-spiller ikke skifte til klubben fra den blå del af Manchester, mener Antonio Conte, cheftræner for Chelsea.

Selvom flere andre klubber, blandt andet Arsenal og Liverpool, har meldt deres interesse i den tidligere Celtic-spiller, så skriver flere medier, at det lige nu er Manchester City der er tættest på at sikre sig den hollandske fodboldspiller underskrift.

Den tidligere italienske landstræner og nuværende Chelsea-træner mener, at såfremt Virgil Van Dijk vælger at skifte til Pep Guardiola og co. i Manchester City, så bliver de endnu mere uovervindelige end de allerede er. Klubben har i skrivende stund vunder 17 ud af 18 kampe i denne sæson.

Virgil van Dijk blev allerede rygtet væk fra Southampton i sommers, men kunne ikke blive enige om lønnen med Liverpool og derfor gik handlen angiveligt i vasken (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Conte siger: “Hver klub, hvert hold, skal virkelig høre godt efter nu. For hvis en klub som Manchester City, snupper alle de bedste spillere, så vil det i fremtiden være svært for os at bekæmpe dem. Ikke kun i Engand, men også i Europa. Det er det rigtige for dem at gøre. De skal købe Virgil van Dijk, men vi andre skal ikke tillade det. Vi skal have respekt for dem, men samtidig kæmpe imod dem.”

“Nogle gange kan de komme til at bruge en masse penge forkert, så man skal passe på. Hvem ved om Virgil van Dijk bliver en succes i Manchester City.”

Virgil van Dijk er 26 år og går en strålende fremtid i møde. Han startede sin karriere i Gronningen, men regnes allerede nu for at være en af de bedste midtstoppere i Premer League.