Antonio Conte er ude med store roser til en af Chelseas tidligere spillere.

Conte er meget begejstret over den tidligere Wolfsburg og Chelsea-spiller. Kevin De Bruyne blev matchvinder, da City ude slog Chelsea med 1-0 i lørdags. I følge Conte er De Bruyne en komplet spiller.

“Vi taler om en absolut topspiller. Han er rigtig god, en komplet spiller. Han er teknisk dygtig og hurtig”, lød det Conte efter lørdagens kamp ifølge Goal.com.

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

Conte er naturligvis skuffet over resultatet, men er ude med roser til sine spillere, der gav alt hvad de havde, trods lige at have spillet en udekamp mod Atletico Madrid tre dage forinden.

“Det er helt sikkert et skuffende resultat, men samtidig er jeg glad for at se den dedikation fra mine spillere, som gav alt, hvad de havde. Uanset om du vinder eller taber, er det vigtigste at se spillerne give alt, hvad de har, og det skete i dag (i går red.)”, sagde italieneren på pressekonferencen efter kampen og fortsatte.

“Vi spillede mod et rigtig godt hold, vi skabte chancer, men vi greb dem ikke. Man City skabte chancer og gjorde det godt ved at score. I en type kamp som denne er det meget vigtigt at score først, så store komplimenter til City”, roste han.

Chelsea har nu 13 point efter de første syv kampe i Premier League. Dermed ligger de seks point efter de to Manchester-klubber, som ligger relativt suverænt i front. Dog har de startet suverænt i Champions League, hvor de lige nu fører den svære gruppe, der blandt andet består af Atletico Madrid og AS Roma.

“Du bliver nødt til at tænke på, at vi i de seneste syv kampe har spillet mod Arsenal, Tottenham, Man City og Everton. Vi har ikke haft en nem start. Jeg synes, vi har det antal point, vi fortjener”, sagde han.