Diego Costa lagde i midten af juli måned et billede af sig selv iført Atletico Madrid-trøje ud på det sociale medie, Instagram. Det har siden givet anledning til en del virak.

Af: Emil Plovgaard

En journalist spurgte under et pressemøde fredag, hvordan Chelsea-manager Antonio Conte havde det med Diego Costas seneste udtalelser. Stjernespilleren er utilfreds med sin nuværende situation i Chelsea. Men Contes reaktion var iskold! Først begyndte han at smile gevaldigt, før et latteranfald ramte den italienske træner.

-Hahaha… det er storartet, jeg foretrækker at grine, sagde en grinende Antonio Conte. Det har sat gang i et utal af reaktioner fra verdenspressen weekenden over, der kan konkludere, at det kortvarige forhold mellem Antonio Conte og Diego Costa er bristet. 

Men det er ikke noget, der kommer ud af det blå. Costa har igennem længere tid opholdt sig i hjemlandet, Brasilien, hvor han har haft tid til at se familie og venner. Klubben har dog kaldt spilleren hjem, men spilleren har endnu ikke forladt Brasilien, og det har resulteret i bøder i millionklassen.

Se pressemødet med Conte herunder.

https://twitter.com/leigh307/status/898525658237816833

Tidligere denne uge tordnede Diego Costa mod sin nuværende arbejdsgiver om situationen i klubben. Den spanske angriber mener selv, at han bliver betragtet som en kriminel, fordi han indtil videre ikke har fået lov at skifte klub dette transfervindue.

I slutningen af juni måned fortalte Antonio Conte sin stjerneangriber, Diego Costa, at han var uønsket i klubben og ikke en del af fremtidens planer. Den italienske træner finder det morsomt, at stjerneangriberen stiller krav til sin arbejdsgiver.

-Alle i klubben ved, hvad der skete med ham. Det er sjovt det her interview, fortalte en tydeligt munter Antonio Conte til verdenspressen.

Chelseas sæsonstart er dog knap så sjovt for det muntre gemyt. I Premier League-åbneren hjemme på Stamford Bridge måtte man på det skammeligste lide et nederlag til Burnley.

I øjeblikket er Diego Costa i Brasilien, hvor han holder ferie hos sine forældre. Chelsea har dog bedt ham om at vende tilbage til arbejdsplanen igen, hvilket ikke er sket.

LÆS OGSÅ: Liverpool takker nej: Se Barcelonas VANVITTIGE bud på Coutinho