Antonio Conte mener at han har modtaget en byrde, eftersom at der er mange som tipper Chelsea, til at vinde Premier League-titlen.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-træneren Antonio Conte har ifølge hans udtalelse, svært ved at acceptere at Chelsea bliver tippet, som engelsk mestre i den nuværende Premier League-sæson.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Antonio Conte udtaler følgende til Sky Sports:

“Det er svært for mig, at acceptere det. Jeg mener, vi har kun spillet 14 kampe, og vi er kun igang med starten af sæsonen, så kommer midtsæsonen og så er der slutningen af sæsonen. Vi startede ud som en slags underdogs, men nu hvor det går so godt, mener alle at vi kan blive mestre. Det er en stor byrde, jeg har fået.

Efter ankomsten her til Premier League, har jeg lært en vigtig ting. Hver kamp er svær, og anderledes. Hvis du ikke går til hver kamp, med koncentration og forberedelse, så kan du sagtens komme ud i store problemer.

Jeg får god tilbagemelding fra mine spillere, de fortæller mig hver dag, at de er fokuserde. Både under og nogen gange efter træning. Hvis det er en specielt god træning-session så er alt gået godt, og vi har fået gjort taktikkerne klar til den kommende kamp.”

Antonio Conte har sammen med Chelsea-holdet fået en rigtig god start, på Premier League-sæsonen. Chelsea ligger på nuværende tidspunkt på førstepladsen, i Premier League-tabellen.

Læs også: XI: De dårligste spillere fra CL-gruppespillet