For første gang siden fyringen i Chelsea, giver Antonio Conte nu lyd fra sig. Han er ude med takker til alle omkring Chelsea, og ønsker alle godt fremover. Men der er dog nogle, han undlader at takke…

I sidste uge fik Conte sparket i Chelsea. Efter længere spekulationer blev det altså officielt, at Conte måtte lade sig erstatte af den tidligere Napoli-træner Sarri.

Chelsea manager Antonio Conte
during Premier League match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge, London, England on 08 May 2017.
(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Nu har Conte så givet lyd fra sig efter fyringen. Det gør han gennem League Managers Association (LMA). Der bliver sendt takke til både fans, spillere og stab.

Takker alle undtagen bestyrelsen

– Jeg vil gerne takke alle mine venner i Chelsea for deres hårde arbejde og støtte i løbet af de sidste to sæsoner – det gjorde os i stand til at vinde Premier League og FA Cuppen sammen, siger Conte ifølge LMA’s hjemmeside.

– Jeg vil også gerne takke spillerne. Deres talent og tilslutning var så vigtig for vores succes. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem hver dag.

– Jeg har nydt min tid i England og London rigtig meget.  Jeg vil takke Chelseas fans, som har været fantastiske over for mig og min familie. Det var fantastisk for mig at være i stand til at dele mine følelser, min passion og entusiasme gennem to uforglemmelige sæsoner med disse fantastiske Chelsea-tilhængere, som altid vil forblive i mit hjerte.

– Jeg håber Chelsea fortsætter med at have succes. Jeg ønsker alle en god sæson. Jeg har fået mange minder i min tid i Chelsea. Dem vil jeg tage med mig videre til den næste udfordring, siger Conte.

Her lader det altså til, at han med vilje undlader at takke Chelseas bestyrelse, der eftersigende også har gjort livet svært for Antonio Conte i Chelsea.