Hoffenheim stjerne forbliver en af top målene for Chelseas manager Antonio Conte, eftersom britiske medier slår fast, at italieneren endnu en gang har sendt scouts ud for at holde høje med venstrebacken 

AF KRISTIAN PARIS

Chelsea kigger nu en gang i Tyskland for at få styrket deres allerede stærke defensiv. Det bekræfter det tyske medie Das Bild, eftersom det er kommet frem, at Chelsea scouts har overværet Hoffenheims kampe for at holde øje med den tyske venstreback.

Det drejer sig om Hoffenheims stabile venstreback Jeremy Toljan, der tidligere i sæsonen er blevet scouted en gang af Antonio Contes mandskab.

Das Bild slår også fast, at den 22-årige tysker er en af de spillere Conte har på ønskelisten, når transfervinduet åbner igen til sommer.

Selvom han har ikke er fast mand på Hoffenheim-holdet, der er gjort det særdeles godt i denne sæson, og faktisk ligger nummer tre, lige foran Dortmund, er Conte angiveligt stadigt interesseret.

Jeremy Toljan i aktion for Tyskland under OL i 2016 – Tyskland fik sølv.

Mediet begrunder også tyskerens kun 11 startende kampe for Hoffenheim – derudover skiftet ind i fire – med at Hoffenheim hellere vil benytte andre spiller, eftersom Toljans kontrakt allerede står til at udløbe næste sommer.
Klubben er angiveligt klar til at skille sig af med den unge tysker, hvorfor Conte har set sig varm på ham.

Jeremy er særdeles alsidig; han både spille venstre back, venstre kant/midtbane, ligesom han også har optrådt på samme positioner i højre side af grønsværen.

Et godt valg, hvis Conte leder efter en bredde og dybde spiller. Måske skal han bare lige lære tyskeren hvordan det er at forsvare i Premier League.

Helt sikker en spiller man skal holde øje med…