Inter Milan fyrede i går træner Stefano Pioli og derfor har man sat jagten ind på en ny manager – og dette kunne være ingen ringere end Antonio Conte. 

AF: KRISTIAN SKOVBY

Reportere i Italien siger, at den kinesisk-ejede klub er ved at forberede et bud på Conte, der vil give ham omkring 2,5 milioner kroner om ugen, hvis han forlader Chelsea efter kun en sæson.

Inter har afvist at kommentere yderligere på rygterne om, at de forbereder et bud på Chelsea-træner Antonio Conte, en aftale der skal erstatte den fyrede Stefano Pioli.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Pioli blev fyret tirsdag aften efter kun seks måneder i spidsen for den italienske-klub.

se: https://fodboldspilleren.dk/bekraeftet-serie-a-gigant-fyrer-manager/

Den 51-årige erstattede Frank de Boer i november, hvor han egentlig underskrev en kontrakt, der skulle holde ham i klubben indtil slutningen af juni 2018.

Den tidligere Italien-træner Conte, 47, trænede også Inters rivaler Juventus fra 2011 til 2014.

Med kun tre kampe tilbage, ligger Inter nummer syv i Serie A, tre point efter AC Milan og den sidste plads, der sørger for kvalifikation til Europa League. Inter har ikke vundet i syv liga kampe i træk.

Ungdomsholdets træner Stefano Vecchi overtager midlertidigt træner-posten i Inter resten af sæsonen.

Pioli var den niende Inter-træner siden Jose Mourinho, der forlod klubben i 2010.

Klubben bekræftede episoden på deres hjemmeside med følgende: “Inter kan bekræfte, at de har opsagt aftalen med manager Stefano Pioli og hans stab. Vi takker Stefano for hans indsats for klubben, hans hårde arbejde og hans dedikation til arbejdet over de sidste  seks måneder, der har vist sig at være særdeles svære”

Klubben vil begynde planlægningen af næste sæson nu.”

Inter afslutter sæsonen med hjemme kamp mod Sassuolo, udekamp mod Lazio, der i øjeblikket er i forygende form efter at have vundet 7-3 over Sampdoria, og en hjemmekamp mod Udinese.