Chelsea-træneren Antonio Conte er glad for starten Chelsea har fået, på vinter-programmet. Chelsea er startet ud med tre point mod Sunderland.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-træneren Antonio Conte mener at holdet skal lære, at sætte modstanderen på plads. De skal simpelthen lære at lukke kampen, sådan så der ikke er tvivl, om hvem det er som ender med at få de tre point.

(Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Chelsea Football Club/Chelsea FC via Getty Images)

Chelsea-truppen fik endnu en 0-1 sejr på en scoring af Cesc Fabregas i første halveg. Det er på ingen måde sikkert, at føre med et enkelt mål. Derfor er det vigtigt at få lukket kampen, med mindst et andet mål.

Antonio Conte udtaler følgende til BBC Sport:

“Når man har muligheden, for at slå kampen ihjel. Så skal man gribe den. Vi havde muligheden, men vi greb den ikke, og i sidste ende var det kun fordi vi havde Courtois, at vi ende med tre point, istedet for et enkelt.

Det er vigtigt at vi starter det hårde program ud med sejre, og ikke nogle negative resultater. Det tegner godt for vores fremtid i ligaen.

Dog håber jeg at spillerne ikke kigger på tabellen, og tænker så meget over det. Jeg foretrækker de bare fokuserer på vores næste kamp, og derefter kigge frem mod den næste kamp. Så vi ikke distraherer os selv.”

Læs også: Conte: Spillerne må godt drikke en kold øl, lige efter kampen