Chelsea skulle til Rom for at spille fjerde runde i Champions League. Der var lagt op til et heftigt brag og flere bookmakere havde London-holdet som favorit i kampen. Det skulle dog vise sig at blive helt omvendt. Italienerne kom hurtigt foran og kunne efter 90 minutter fodbold juble over en 3-0 sejr. Hvad gik der galt for de forsvarende engelske mestre? Træner Antonio Conte har måske svaret. Læs hvad han siger om kampen i går… 

Af David Paris 

Den italienske træner og tidligere cheftræner for Juventus og det italienske landshold, Antonio Conte er i øjeblikket ansat som netop træner i den engelske klub Chelsea. De skulle i går til Rom for at spille fjerde runde i verdens fineste klubturnering; Champions League. London-holdet kom på banen med en 1-0-sejr over Bournemouth i Premier League fra weekenden og lå inden gårsdagens kamp nummer et i Champions League gruppe C.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 31: Chelsea manager Antonio Conte celebrates with Diego Costa at full time of the Premier League match between Chelsea and Stoke City at Stamford Bridge on December 31, 2016 in London, England. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Roma med spillere som Stephan El Shaarawy og Diego Perotti på holdkortet tog imod englænderne med åbne arme og efter allerede 50 sekunder kunne netop El Shaarawy notere sig som kampens første målscorer. Senere gjorde han til 2-0 i og i anden halveg kunne Perotti så sikre klubben sejr, 3 point og en førsteplads i Champions League-gruppen. Men hvad gik der galt for de forsvarende engelske mestre?

Træner Antonio Conte forsøger at give et svar her. Ifølge The Telegraph skulle han have sagt dette: “Jeg var tilfreds med spillernes præstation i første halvleg, men scoren på måltavlen var ikke retfærdig. VI manglende dog alting i anden halvleg. Roma var et bedre hold. De var simpelthen bedre på alle spillets parametre og satte os fuldstændig til vægs. 

Vi går igennem up- og nedture, men for at være de bedste, skal man være konstant i sin form og det er vi ikke i øjeblikket. Vi mangler noget og det skal vi finde en måde at rette op på.”