Af Anders Lang Jensen

2

Den store angrebsstjerne i Chelsea, Diego Costa, har været en stor oplevelse denne sæson sammen med resten af Chelsea-mandskabet med Antonio Conte i spidsen. Men den italienske manager kunne meget have haft en helt anden angriber på holdkortet til denne sæson. Det afslører Costa selv.

Holdet på Stamford Bridge ligger nummer et i Premier League, har vundet 13 kampe i streg, og har i Diego Costa den helt store topscorer med 14 sæsonmål. Men denne store succeshistorie med den spanske angriber og hans holdkammerater kunne have set helt anderledes ud. Det melder Daily Mail.

Til avisen fortæller Costa: ” Jeg var tæt på at forlade Chelsea. Jeg havde muligheden for at vende hjem til Atletico Madrid. Der var en ting, jeg ville have anderledes, end jeg havde. Altså familiesituationen ”, siger den fysiske angriber.

” Men Conte kom, og han sagde, at han troede på mig, og det betød meget. Nogle gange lignede det også, at dommerne var mod mig. Jeg tænkte, at jeg måtte ændre situationen. Men jeg var ikke spilleren, jeg ville være. Men nu er det anderledes. Tingene går godt. ”