Catalonierne vil ikke stoppe deres jagt på Atletico Madrids stjerne. Costa tror på, at angriberen bliver i klubben uanset hvad. 

Det drejer sig naturligvis om Atletico Madrids stjerne angriber Antoine Griezmann,  der nu to år har været en af hovedårsagerne til, at klubben har vundet to europæiske tunerunger, eftersom de slog Marseille 3-0 tidligegre på måneden i finalen i Europa League.

De gode præstationer har ført til at Griezmann længe er blevet kædet sammen både Man Utd men også selveste Barcelona, der vil hente La Liga stjernen til klubben denne sommer.

Angriberen rygtes at have en frikøbsklausul på hele 800 millioner kroner inkluderet i hans kontrakt, men den er Barcelona åbenbart klar til at bryde for at hente den hurtige angriber til Catalonien.

Antoine Griezmann har vist klasse hos Atletico. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Men Costa, der kom tilbage til Atletico i januars er overbevist om at hans holdkammerat ikke forlader klubben denne sommer.

“Han har brug for en lille smule tid til at tænke sig om inden han tager valget om, hvor hans fremtidige karriere skal foregå. ” har Costa fortalt på en pressekonference.

” Jeg har sagt til ham, at han bare skal  være glad og lykkelig, for ellers spiller man ikke godt. Men hvis han tror, at han bliver nødt til at skifte klub for at være glad, så er det ikke helt rigtigt. Ofte er det bare de rette omgivelser og de rette spillere, der er brug for”

Ligesom Griezmann er Costa ved at forberede sig til VM-slutrunden om ikke så forfærdelig længe. Costa, der er født i Brasilien, er dog sikker på, at spanierne kommer til at gøre det bedre end for fire år siden,h vor de røg ud allerede i gruppespillet.

“Jeg ser frem til denne sommer. Vi har en anden landstræner og andre spillere og jeg vil bare nyde det.”