Diego Costa har gjort det klart og tydeligt. Han ønsker ikke at vende tilbage til Chelsea. Forholdet mellem ham og træneren for Chelsea, Antonio Conte, har længe ulmet, og Dden spanske angriber vil meget hellere returnere til Atletico Madrid denne sommer.

Diego Costa. Her ses han med maske på. Foto: Getty Images

I slutningen af maj måned i år fik den brasilianskfødte spanier Diego Costa via en besked på sin mobiltelefon at vide, at han ikke havde en fremtid på Stamford Bridge. Det skete, da den italienske cheftræner, Antonio Conte, skrev en besked til angriberen, om hans ærlige og redelige mening om angriberen, der tilsyneladende ikke kunne bruges længere på Stamford Bridge.

Siden Costa modtog beskeden har han ikke opholdt sig i den engelske hovedstad, London. Den 28-årige angriber har i stedet befundet sig i hjemlandet Brasilien, hvor han har været sammen med de nærmeste personer i hans liv, heriblandt familie og venner.

Den lange ferie på Brasiliens solkyst og landets talrige badestrande har resulteret i, at han er udeblevet fra adskillige træninger i klubben, hvilket har medført, at Costa har fået bøder i millionklassen af London-klubben.

Det er dog ikke den eneste måde, Chelsea ønsker at sanktionere Costas handlinger på. Klubben vil nemlig også gerne gå den retslige gang. Det truer dog ikke den spanske angriber, og gør ikke noget ved hans nuværende situation og utilfredshed i Chelsea.

I en pressemeddelelse torsdag fortalte Costa, at han ikke vender tilbage til klubbens træningsanlæg.

-Min destination er allerede fundet. Jeg må vende tilbage til Atletico Madrid. Det viser sig, at der er den konflikt, at Chelsea ikke ønsker at slippe mig. Men jeg mener, at denne situation bliver løst, når jeg vender tilbage til Spanien.

Den spanske radiostation, Onda Cero, meldte for nyligt, at Atletico Madrid betaler Diego Costas bøder fra Chelsea.