Chelseas chancer for hurtigt at sikre sig en aftale, der sender Diego Costa ud af klubben til AC Milan i Serie A er bragt i fare. Det sker efter italienerne eftersigende ikke kan imødekomme angriberens lønkrav. 

AF KRISTIAN PARIS 

Costa afslørede tidligere på ugen, at manager Antonio Conte har informeret ham om, at han skal forlade klubben over en SMS. Bare en dag efter det skete, er angriberens agent, Jorge Mendes, angiveligt allerede i snake med Milan, der er ivrige efter at hente spanieren til San Siro denne sommer.

 

FBL-ENG-PR-CHELSEA-SUNDERLAND-TROPHY

Ifølge Daily Telegraph er Milan ikke villige til at betale hele Costas nuværende lønkrav, der er helt op på 2 millioner om ugen. Og det kan betyde store problemer i forhold til at hente spilleren på en permanent aftale.
Avisen hævder, at et lån måske er mere sandsynligt – for væk det skal han.

Men hvis Milan ikke hoster op med pengene, er Costas fremtid i den grad usikkert. For Costa har selv afslået at forlade Europa til fordel for en lukrativ aftale i den kinesiske liga, men har selv indrømmet interessen i at blive genforenet med sin tidligere klub, Atletico Madrid.

 

Men Atleticos transferban sætter måske en stopper for sådan en transfer, selv de seneste rygter går på, at Costa alligevel skriver under med hovedstadsklubben for bare først at spille for dem i januar 2018 – indtil da skal han angiveligt være på lån i Kina eller MLS i USA.

Romelu Lukaku derimod må betragtes som Costas kommende afløser. Hans hjemkomst til Stamford Bridge er ifølge samme avis kun et spørgsmål om tid. De bekræfter samme avis.

 

Everton v Leicester City - Premier League

Lukaku har spillet særdeles godt i denne sæson for Everton, hvor han sluttede som nummer to på topscorerlisten. Og den stime fortsætter han formentlig i Chelsea, hvorfra han skiftede til the Toffees i 2014.