Den belgiske keeper har i et interview forklaret, hvor han ser sig selv i fremtiden. Den er usikker, men han er sikker på, at han en dag vender ‘hjem’. 

AF KRISTIAN PARIS

Og det er ikke hjem, som i Belgien, landsholdskeeperen snakker om. Det er mere den liga og det land, der gjorde ham berømt og god i sin tid; SPanien og La Liga.

Thibaout Courtois er dog ikke af den overbevisning, at det behøver at være lige nu. For han er nemlig også åben for at underskrive en ny kontrakt med sidste års mestre i Premier League fra Chelsa.

Men snakken om at en dag at vende tilbage til La Liga og særlig, Madrid, er kommet op efter kongeklubben Real Madrid endnu en gang har udvist interesse i belgieren, der må  betragtes om en af verdens bedste keepere i øjeblikket.

Lige nu har belgieren dog kontrakt med the Blues fra London indtil sommeren 2019, og det ser ikke ud til, at den aftale bliver brudt før tid.

Courtois og Chelsea har haft en meget skuffende sæson. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 25-årige målmand tilbragte hele tre år som lejesvend i Madrid klubben Atletico Madrid. Her voksede hans børn op, og på trods af det, udtaler han dog, at han ikke har travlt med at komme tilbage, men at han én dag godt kan se ham selv vende tilbage dertil.

– Det er ikke altid let, men jeg havde set det komme. Jeg vidste, at min tidlgiere kæreste ville vende tilbage til Madrid, så det spiller naturligvis en rolle. Jeg elsker mine børn til månen og tilbage, slog belgieren fast i et interview.

– Hvis jeg underskriver en ny kontrakt siger det sådan noget som: “Se, jeg er glad i Chelsea, jeg kan lide at være i London og spille for klubben. Min private situation plager mig altid lidt, men udover det har jeg det godt med London og klubben.

Og det bliver manager, Conte nok rimelig glad for at høre,e ftersom han længe har været på vippen til at tilbyde målmanden ny kontrakt. Det har eftersigende kun været papirarbejdet, der skulle godkendes…