Thibaut Courtois har fortalt ledelsen hos Chelsea, at han vil afvise enhver kontraktforlængelse, og vil forlade klubben gratis næste sommer, hvis de blokerer hans skifte til Real Madrid.

LONDON, ENGLAND – MAY 21: Thibaut Courtois of Chelsea, Eden Hazard of Chelsea and Michy Batshuayi of Chelse pose with the Premier League Trophy after the Premier League match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge on May 21, 2017 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Belgieren har 12 måneder tilbage af sin kontrakt på Stamford Bridge, og har afvist at skrive under på en ny kontrakt. Courtois vil gerne tilbage til Spanien, og har talt med Madrid-ledelsen om et muligt skifte til Bernabeu, men Chelsea har ikke givet op i forsøget på at ændre hans mening.

Selvom transfervinduet for de engelske klubber lukker næste torsdag, så kan de øvrige ligaer i Europa handle frem til slutningen af august.

Chelsea har otte dage…

Chelsea har dermed kun otte dage tilbage til at skaffe en erstatning for Courtois. Ifølge The Sun, truer Courtois med at forlade klubben gratis, hvis de blokerer hans skifte til Real Madrid denne sommer.

Det betyder, at The Blues er stillet i en aldeles vanskelig situation, og kan ende med at hive enten Jack Butland fra Stoke eller Kasper Schmeichel fra Leicester ind i stedet.

Eden Hazard er mere åben for samarbejde med Sarri

Hvad angår Eden Hazard, er Chelsea langt mere sikre på at holde på ham. Kantspilleren er ligeledes lun på et skifte til Santiago Bernabeu, men har to år tilbage af sin kontrakt. Derudover menes han at være mere åben overfor et samarbejde med Maurizio Sarri.

Både Hazard og Courtois forventes at vende tilbage til træning i næste uge efter deres optrædener ved VM-slutrunden. Sarri vil personligt tale med begge spillere for at diskutere deres fremtid, lyder det.

Ny sæson forude for Chelsea: Optimismen lurer

Med ansættelsen af Maurizio Sarri, har Chelsea fået en træner, som er noget mere direkte. Både når det angår spillestil og personlighed end hans forgænger. Antonio Conte blev afskediget den 31. maj i år, og har endnu ikke fundet et nyt job.

Første gang i spidsen for Sarri og Chelsea i betydende regi er ude mod Huddersfield lørdag 11. august.

LÆS OGSÅ: Officielt: Inter henter kroatisk VM-helt