Thibaut Courtois har svaret på de mange ugers seneste rygter, om at han muligvis skulle være fortid i Chelsea, for måske at skifte til de mange årige bejlere fra Real Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS

Den belgiske målmand, der tilbragte tre sæsoner som lejesvend for Atletico Madrid, er blevet kædet sammen med et skifte til Santiago Bernabeu, efter han ikke er begyndt at snakke om at forlænge sin kontrakt med sin nuværende klub, Chelsea.

Courtois, der tidligere har udtalt, at han savner Spanien – hvor hans familie stadig bor – har efter 1-1 kampen mod Barcelona udtalt, at han måske kunne se sig selv i Madrid, da han blev spurgt om sin egen fremtid i London.

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Men den 26-årige keeper lover ikke noget, men indrømmer, at hans fremtid i øjeblikket er ‘uklar’.

” Jeg er ikke sikker på min fremtid lige nu. Da jeg sagde, at mit hjerte er i Madrid, blev det misforstået, selvom jeg har to børn i Madrid, er det altså ikke nemt. Jeg har ét år tilbage af min kontrakt og jeg vil med glæde snakke om fremtiden med dem. De har satset på mig lige fra starten og det har jeg ikke glemt. Jeg tror ikke, at Perez ringer til mig, han ringer til min agent og så vil jeg lytte til ham.” , har belgieren udtalt i et intereview med goal.

Courtois kone og børn bor stadig i den spanske hovedstad, selvom det er lang tid siden, at farmands lejeaftale og tid i Spanien ophørte. Han har dog udtalt, at han har en lille ambition om at resten af hans familie kommer til vest London en dag i fremtiden.

Courtois rygtes dog til at have begyndt at snakke kontraktforlængelse med Chelsea, da klubben vil skriver under med ham på en kontrakt, der forlænger hans ophold i England med mange år endnu.