Thibaut Courtois har lige fået debut for sin nye klub, Real Madrid. På trods af det insister han på, at han har et godt forhold til den tidligere førstekeeper, Keylor Navas. 

Courtois er indtil nu blevet tvunget til at vente på at få sin debut for Real Madrid. Han fik den dog endeligt i La Liga kampen mod Leganes som Real Madrid vandt med 4-1. Mål fra Gareth Bale, Sergio Ramos og Karim Benzema sikrede spanierne sejren.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Belgieren blev efterfølgende spurgt om hans forhold til Keylor Navas. Han har nemlig de seneste par sæsoner været førstevalg i klubben.

“Vi konkurrer naturligvis. Det er dejligt, at vi derfor altid giver 100 % til træning. Konkurrence blandt holdkammerater er det, der får dig til at give mere af dig selv hele tiden. Alle vil spille for den bedste klub i verden. ”

Han fortsatte: ” Keylor ønskede mig held og lykke før kampen. Selvom vi konkurrer mod hinanden  er det altid med et smil på læben og en masse grin. Kontroverset som folk tror er noget som pressen har opdigtet. ”

Keylor Navas havde en imponerende start på sæsonen, der gjorde, at Courtois var henvist til bænken. Alligevel fik han lov til at starte. Derfor håber Courtois nu bare på at kunne spille sig på holdet og være blandt de startende 11 fra næste uge af.

Courtois selv havde en fantastisk VM-slutrunde med Belgien. Han vandt den berømte Gyldne handske, da han var den keeper, der holdt buret rent flest gange. Det var også en af årsagerne til, at han nu spiller i Real Madrid og ikke Chelsea.

La Liga er dog ikke helt uvant for belgieren. Han har nemlig tidligere tilbragt sæsoner i det spanske. Dengang var det lillebroderen Atletico Madrid, som han var udlejet til fra Chelsea.