Den belgiske landsholdspiller er selv usikker på, hvorvidt han kommer til at blive på Stamford Bridge når det næste transfervindue til sommer lukker ned. Han har flere gange været rygtet tilbage til Spanien, hvor hans barn og kæreste skulle leve og bo. Han fortæller selv, at han endnu ikke har besluttet sig for, om han vil blive i London-klubben, når sæsonen slutter til sommer.

Det engelske medie Goal.com skriver, at blandt andet Atletico Madrid og Real Madrid skulle have meldt deres interesse i Courtois. Courtois har blandt andet tidligere været udlejet til Atletico Madrid i to sæsoner og han havde det angiveligt så godt, at han godt kunne tænke sig at tilbringe mere tid i den spanske hovedstad, der blandt har produceret målmændende David De Gea og Jan Oblak.

Chelsea-målmand Courtois betragtes sammen med David De Gea som en af de absolut bedste målmænd i den engelske Premier League. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Hovedpersonen selv siger til netop Goal.com, følgende:

“Jeg er ikke afklaret med hensyn til min fremtid. Når jeg siger, at mit hjerte er i Madrid, så er det blevet misforstået, for selvom mine to børn og kæreste er i byen, i Madrid, så er jeg stadig fuldt tilstede i London. Og det er ikke nemt.”

Han har ét år tilbage af sin kontrakt med The Blues, så derfor kunne han måske finde på først skifte når den er udløbet.

“Jeg har et år tilbage af min kontrakt og jeg er glad her og er i kontakt med Chelsea,” siger Courtois.

“De har været søde mod mig hele vejen, men nu har jeg hørt, at præsidenten for Real Madrid ville ringe – ikke til mig, men min agent og han vil lytte til ham. “