En af de mest interessante navne i det netop afsluttede transfervindue var Liverpool-spilleren Phillipe Coutinho, der i flere omgange var rygtet væk fra Mersey-side-klubben. Barcelona var den mest interesserede klub og i følge flere medier lagde La Liga-klubben da også bud på Coutinho. Læs i denne artikel, hvorfor handlen ikke blev til noget og Coutinhos egne reaktioner på den mislykkede transfer. 

Af David Paris 

Den brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho har indrømmet, overfor det engelske medie 90min.com, at han oprigtigt var interesseret i at skifte til den catalanske storklub Barcelona i dette transfervindue. Han har fristet til at tage i mod tilbuddet og blive spilleren, der skulle afløse Neymar, der som bekendt denne sommer skiftede til PSG, i duoen med Lionel Messi og Luis Suarez.

Handlen og transferen til Barca, som klubben også bare bliver kaldt gik dog i vasken, og det var, ifølge hovedpersonen selv, hans egen skyld. For selvom han midt i transfervinduet gik til Liverpool-ledelsen og indleverede en transferanmodning ville han i sidste ende ikke skifte klub. Klopp nægtede at sælge Coutinho og så ændrede den lille offensive midtbanespiller sin mening.

Han fortæller: “Jeg var interesseret i tilbuddet, men nu er mit fokus på at have en god sæson med Liverpool og med landsholdet.Det er en ære at modtage et tilbud fra denne klub Barcelona, men det er også en ære at spille for Liverpool, jeg har altid respekteret klubben og tilhængerne af den.”

Coutinho var i går i aktion for Liverpool i en kamp, der endte 1-1 mod Burnley og træner Klopp fortæller følgende om hans præstation: “Han har det godt, han har brug for rytme, det er normalt. Jeg ønskede ikke at skifte ham ud i slutningen, derfor var det lidt forvirrende, da vi alligevel gjorde det.”