Phillippe Coutinho er så sandelig en af de spillere, der bliver snakket mest om i topfodbold i Europa. Liverpool-spilleren har selv ønsket at skifte væk fra klubben, men Klopps nej har skabt drama. Læs opdatering om situationen her. 

AF KRISTIAN PARI S

Coutinho har indrømmet, at han ikke ved, hvor han kommer til at spille fodbold i fremtiden – dog insisterer han på, at han altid vil give sig fuldt ud  for den klub han spiller for – uanset hvilken en det er.

Den brasilianske playmaker var kaptajn for the Reds i går, onsdag, da de gennembankede den russiske klub Sparta Moskva med hele 7-0. En kamp, der sikrede dem kvalifikation til Champions League på den anden side af jul; de såkaldte knock-out runder.
Det er faktisk første gang siden 2009, at det sker.

Coutinho (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Han var ikke blot kaptajn for den engelske klub, men formåede også at lave et hattrick, der blot understregede Moskvas ydmygelse endnu mere.

Selvom han havde så stor indflydelse på kampen, forventes han stadig at forlade Anfield her til vinter, når transfervinduet endnu en gang er åben for alle de europæiske klubber.  Som – bekendt er det især Barcelona, der er interesseret i spilleren.

 

– Jeg ved ikke hvordan min fremtid kommer til at være. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i januar – det må tiden vise. Jeg ved ikke om der vil komme et tilbud, slog brasilianeren fast i et interview med den brasilianske avis UOL Esporte, som the Daily Mail har bragt.

– Lige nu er jeg i Liverpool, og jeg vil altid gøre mit bedste, når jeg har muligheden for at spille. Jeg respekterer klubben og dens fans, forklarede han ydermere.

– Sidste sommer var der et tilbud til mig på samme måde, som det altid forløber sig. Jeg var naturligvis interesseret. Siden jeg blev her har jeg ønsket at spille med vilje og ærgerrighed.