Liverpools insisterer på at beholde Coutinho, men han vil hellere til Barcelona. Barcelona vil ikke møde Liverpools tranferbeløb og sådan har det stået på i nogle uger nu. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er der kommet en ny udvikling i sagaen om Coutinho. Han har ifølge flere medier indvilliget i at blive i Liverpool i yderligere en sæson… men kun på én betingelse.

Den 25-årige brasilianske landsholdsspiller har været en af de mest ombejlere spillere i dette transfervindue, og det er stadig usikkert, hvor han fortsætter sin fodboldkarriere. Transfervinduet lukker i på torsdag.

 (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Den britiske avis the Mirror hævder, at den brasilianske midtbanespiller insisterer på at komme til Camp Nou. Men han er angiveligt klar på at blive på Anfield i yderligere en sæson, hvor hvis Klopp og co. så går med til at sælge ham til den catalonske storklub næste sommer.

Coutinho er eftersigende klar til at putte sine følelser i anden række, og give alt hvad han har i sig i en sæson mere for Liverpool – hvis han altså bliver garanteret et skifte til næste sommer.

Situationen her kan meget vel sammenligned med Luis Suarez transfer-anmodning tilbage i 2014. Den uruguyanske angriber sikrede sig på den måde et skifte på 700 millioner kroner til Camp Nou.

Barcelona forventes dog at lægge et sidste bud på brasilianeren inden transfervinduet lukker i om små 4 dage. Deres sidste bud på 1 milliard kroner blev dog afvist, hvorfor det er uvist, hvor meget mere de vil byde på ham.

Hvis Liverpool skulle miste  Coutinho  – mod alt forventning – bliver de nødt til at hente en erstatning. Spillere som Naby Keita, Emil Forsberg og Julain Draxler er alle blevet sat i forbindelse med Merseyside klubben.