Ousmane Dembélé rygtes allerede væk fra FC Barcelona, efter en skuffende start med langvarige skader.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige franske FC Barcelona-spiller Ousmane Dembélé rygtes ifølge medie væk fra storklubben. Det er det italienske medie Calciomercato, som skriver at der er interesse i den unge franskmand fra flere storklubber.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Klubberne som har interesse i den hurtige kantspiller, er ifølge mediet Manchester United, Chelsea og Atletico Madrid. Det meldes at Dembélé kunne være på vej væk fra Camp Nou, nu efter at Coutinho forlod Liverpool for at skifte til FC Barcelona.

Dog forventer Calciomercato ikke at FC Barcelona vil sælge Ousmane Dembélé, medmindre de kan sikre sig en anden spiller. Det er Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann, som de stadig forventes at have i kikkerten.

Hvis der skal være plads til Antoine Griezmann på FC Barcelona-holdet, skal det ifølge mediet resultere i et salg af Ousmane Dembélé. Men det er ifølge flere også et meget sært tilfælde, hvis at FC Barcelona allerede vil sælge Dembélé.

Hvad sker der med Dembélé?

Da han startede godt ud for den spanske storklub, men derefter er blevet langtidsskadet. Derfor virker det meget sært, at de måske allerede er klar til at lade Dembélé smutte, eftersom at han ikke engang har spillet i klubben i en hel sæson endnu.

Men der er ingen tvivl om at det er tilgangen af Phillippe Coutinho, som har været skyld i rygtet. Det er klart at Coutinho er en stor stjerne, som FC Barcelon har betalt rigtig mange penge for.

Dog er det også vigtigt at nævne, at Ousmane Dembélé heller ikke lige var billig at hente til Camp Nou. Men det forventes at Dembélé skal tilbage fra sin skade, og så vise hvad han kan når han er i form og ikke er på skadesbænken.

Læs også: Vildt: Manchester United vil udløse FC Barcelona-profils frikøbsklausul