Coutinho er netop blevet verdens andendyreste fodboldspiller, da Barcelona endelig fik hentet ham fra Liverpool. Men det var ikke småpenge brasilianeren blev hentet for – og det er der naturligvis nogle der er utilfredse med.

AF KRISTIAN PARIS

Men at den første kritik skulle komme fra egne rækker, var nok for meget for langt. Men det er nu en gang sådan det forholder sig. Coutinhos holdkammerat, Ivan Rakitic, hævder nemlig, at Barcelona har betalt stor overpris for den unge brasilianer.

Coutinho, der blev handlet for 1,4 milliarder kroner, er den andendyreste fodboldspiller i verden, næstefter Neymar.

Han blev officielt købt i mandags, men bliver dog nødt til at vente et lille stykke tid før han kan trække i de catalonske farver. Den 25-årige landsholdsspiller har gennemgået lægetjekket, men bliver nødt til at genoptræne i de kommende tre uger efter han har haft problemer med sin lyske.

 (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Coutinhos fravær vil formentlig vare det meste af februar-måned, men det betyder ikke det store for manager Ernesto Valverde. For selvom han er på sidelinjen i de næste par uger, er han tiltænkt en stor rolle i den catalonske hovedstad. Han betragtes af som den spiller, der skal tage over efter Andre Iniesta og indlede en ny æra.

Men den 33-årige spanier er dog fortsat så god, at han spiller de fleste af klubbens kampe fra start – nogle gange med anførerbindet på. Dog haves Rakitic som en anden spiller, der også kan spille Iniestas plads. Ligeledes blev den lidt mere defensive spiller, Paulinho, hentet i sommers.

Føromtalte Rakitic vil dog ifølge flere medier, på trods af sine udtalelser, byde Coutinho velkommen med åbne arme  -selvom han mener, at der er blevet betalt overpris for ham.

-Min mening er ligegyldig, men prisen er nok en smule høj. Men det er jo blot sådan markedet er blevet nu til dags, har kroaten sagt til Liverpool Echo.